Seiten

24.02.2010

Veliki Brat VIP 2010: Era: Lepa je đavo (VIDEO)

Pesma Nataše Bekvalac "300 stepeni" otvoriće "Balkan Song Contest" koji će biti održan u četvrtak od 21 čas u kući Velikog Brata, gde atmosfera samo što nije proključala.

Era Ojdanic hoce 
Bokija da bije - www.FolkoTeka.com

Po propozicijama velikih muzičkih takmičenja i u Kući Velikog Brata je određen redosled nastupa. Divna je iz pet činija vadila kuglice sa imenima ekipa i pesmama.

Prvi nastupaju Ena, Milan i Alden sa pesmom Nataše Bekvalac "300 stepeni", drugi Anabela i Mladen koji će otpevati pesmu Flamingosa "Ti i Ja". Zatim nastupaju "reperi od 194 leta" Bora, Era i Divna sa "Žaklina traži sponzora" od grupe Sunshine, a prvi deo takmičenja zatvaraju Lepa, Boki i Ervin sa "Hajde da se volimo" od Lepe Brene.

U drugom krugu, ukućani će nastupati istim redosledom, a izvešće "Pokušaj" od Lake, "Ljubavi" Željka Joksimovića, "Suadu" Plavog orkestara i na kraju "Insomniju" Jelene Karleuše.

Naravno, svaki nastup će pratiti i originalne koreografije koje su ukućani spremali proteklih dana.

Međutim, u kući je atmosfera dostigla i više od 300 stepeni. Era i Bora su u ispovedaonici "osuli paljbu" na Bokija i Divnu.

"Tako bi ih zapucao, uh! Ali, ne mogu, ona mi je prijateljica, ali ono nedonošče...", rekao je Era aludirajući na Bokija.

Sve je počelo prethodne noći, koju su "stari vukovi" proveli u istom krevetu jer ih je "prepala nakaza".

"Lepa je nabila jorgan na glavu i krenula prema nama. Ta nakaza nas je uplašila. Lepa je po prirodi neki đavo", rekao je Era.

Nedugo posle, dok su bili zaključani u spavaćoj sobi, Boki je Eru nazvao seljačinom.

Bora je pokušao da smiri situaciju, ali je Divna "dolila malo ulja na vatru" rekavši da Boki ne misli na čoveka sa sela već osobu koja se ponaša prostački.

Makedonac je nastavio sa provociranjem pevušeći: "Bojiš se, bojiš se nemaš m..a", što je Eru razbesnelo i u nekoliko navrata je Bokiju čak i zaporetio - testom za hleb.

POGLEDAJTE VIDEO SNIMKE OVDE

Keine Kommentare: