Seiten

25.02.2010

Eurosong 2010: Emina, Milan ili Oliver

Kompozitor Goran Bregović i predstavnici RTS-a odabrali su troje izvođača od kojih jedan ide u Oslo!

Publika će 13. marta birati između Emine Jahović, zvezde "Granda" Milana Stankovića i finaliste šoua "Ja imam talenat" Olivera Katića, saopšteno je iz RTS-a. Sa kastinga u njegovom studiju izdvojila se i Jelena Marković, koja će Katiću pevati prateće vokale.

Na kastingu održanom od 13. do 16. februara u Bregovićevom studiju bili su i Marko Vulinović, Adil Maksutivić, Marija Lazić, Minja Samarždić, Željko Vasić i Nenad Ćeranić.

Izvođaće očekuju povratak u studio i rad na pesmama koje je Bregović za njih pripremio. U planu su i osmišljavanje koreografija i scenskih nastupa za emisiju "Tri pa jedan za Oslo".

Tokom emisije, Emina, Milan i Oliver predstaviće se po dva puta, a SMS glasovi publike odabraće predstavnika Srbije na predstojećem Eurosongu.

U revijalnom delu nastupiće učesnici ranijih takmičenja - pobednica Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Marko Kon, Zdravko Čolić, Severina i grupa Regina. Svi će oni pevati Bregovićeve pesme, a i sam kompozitor će nastupiti sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane.

Keine Kommentare: