Seiten

23.02.2010

INTERVJU: Marija Šerifović: Šta vas briga koga jašem u svom krevetu!

Pevačica koja se svojevremeno popela na muzički krov Evrope i svojim glasom opčinila ljubitelje muzike i fanove „Evrovizije" odlučila je da potpuno promeni način života. Iako donedavno nije bila opterećena svojim fizičkim izgledom, Marija Šerifović se disciplinovala, na prvom mestu zbog zdravlja, pogotovo kada je reč o načinu ishrane.

Uporedo sa dijetom i svakodnevnim obavezama popularna pevačica već nekoliko nedelja zauzeta je i pripremama i organizacijom velikog solističkog koncerta zakazanog za 15. april u „Beogradskoj areni". Upravo zbog toga, od zvonjave telefona i SMS poruka bukvalno ne može da živi, jer bi svi da se konsultuju baš sa njom - od toga gde će biti postavljeni reklamni bilbordi, do toga da li ima kartu viška...

Plašiš li se poluprazne „Arene" budući da nas na proleće očekuje mnogo koncerata a da ljudi u Srbiji nemaju dovoljno novca da isprate sve događaje?
Istina je da nam u zemlji, bar što se finansija tiče, ne cvetaju ruže. Ipak, čvrsto verujem da će sve biti u redu i nadam se sjajnoj atmosferi. Ne razmišljam negativno, prosto nisam taj tip. S druge strane, ne volim kukavice!
Ti se, dakle pripremaš za „Arenu" kao da će biti dupke puna?
Pripremam se kao da će biti 15.000, odnosno kao da će biti 5.000 ljudi. Koliko god da ih dođe, dobrodošli su. Ja sam profesionalac i tako ću se i postaviti prema onima koji me vole. Koliko god da ih bude, doći će na svojevrsan šou koji ću im sa zadovoljstvom prirediti.
Približava se izbor za srpskog predstavnika za „Evrosong"...

CEO INTERVJU OVDE


Keine Kommentare: