Seiten

24.01.2010

SAVETI: Super ideje za novi izgled kuhinje i kupatila sa malo para

Ako hoćete da promenite nešto u ambijentu svoga stana, uvek je najpametnije da uložite u kupatilo ili kuhinju. Naravno to ne znači da treba da se bacite u nepotrebni trošak, već pametno izaberite jedan od naših saveta za uređenje. Tako ćete za malo novca dobiti nov izgled „radnih poligona“ u kući.



KUHINJA

Sudopera
Umesto da menjate sve kuhinjske elemente, razmislite o promeni sudopere. Ako samo kupite drugačiji oblik to može da promeni celokupan stil. Poželjno je da posle izvesnog vremena i iz higijenskih razloga promenite sudoperu.

Radna površina
Cela kuhinja dobiće zanimljiv šmek ako zamenite radnu površinu novim mermerom ili granitom. Možda vam deluje kao ozbiljan trošak, ali je daleko jeftinije od renoviranja.

Manje pločica
Popločavanje celog zida je iscrpljujuć i suvišan poduhvat. Umesto toga, napravite „skupoceni“ medaljon sa pločicama ili nešto nalik mozaiku od keramike i okitite postojeći zid. Biće to pravo osveženje.

Nežan dodir
Pokrijte kuhinjski prozor laganom zavesom, umesto skupocenim roletnama ili venecijanerima. Volan ili zavesa do vrha prozora i polu-zavesa na sredini biće sasvim dovoljni za kuhinju.

Osvetljenje
Dodavanje novih svetlosnih...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare: