Seiten

30.01.2010

Snagator Katona u kuci Velikog brata



„Veliki brat” sa poznatim ličnostima počinje da se prikazuje sutra na „Pinku” a, kako saznajemo iz izvora bliskih producentskoj kući „Emotion”, prag poznate kuće na Košutnjaku sigurno će preći folk pevači Era Ojdanić i Bora Drljača, pevačice Anabela Fanki Dži, Romana, Irena iz grupe „2 HOT”, transvestit Boki 13, crnogorska manekenka Sanja Brnović (bivša devojka Lenija Kravica), MC Stojan, ali i najjači čovek u Srbiji - Ervin Katona.

Pravo iznenađenje trebalo da bi da bude pojavljivanje Ervina Katona, doslovno najjačeg čoveka u Srbiji. Rođen je 1977. godine u Subotici i do pre pet godina je bio zaposlen u „Vodovodu”, te se iz hobija bavio bodi-bildingom i dizanjem tegova. Nikada nije ni pomišljao da će postati najjači čovek u Srbiji. Godina 2005. je sve promenila. Tada je odmerio snage na jednom sajmu u Subotici i pobedio je kada je sa lakoćom, bez pripreme, podigao tešku betonsku kuglu od 130 kilograma. Usledila su brojna takmičenja, pripreme, priznanja, Katona je odustao od „Vodovoda”, ali je sreću našao u snazi. Sada ponosno nosi laskavu titulu najjačeg, a nalazi se i među pet najsnažnijih muškaraca u Evropi. Godinama se takmiči na prestižnom takmičenju „World’s Strongest Man”, i kod nas mu sigurno nema ravnog. Dovoljan je podatak da iz bendža, kao od šale, diže čak 300 kilograma.



U kuću će u subotu uveče ući najmanje dvanaest stanara, a pre nekoliko dana u krugovima bliski organizatorima ovoga šoua počela je da kruži priča da će sa novinarkom Divnom Karleušom, koja bi, takođe, trebalo da se takmiči, ući i njena ćerka Jelena Karleuša. Ukoliko pristane, Jelena će, kao i prošle godine, biti gost iznenađenja i u kući će se zadržati tek jedan dan. S druge strane postoji, mogućnost da šou otvori lepa Novosađanka Nataša Bekvalac koja bi uskoro trebalo da izda novi singl, te bi joj ovaj vid popularnosti sigurno prijao...
CELA VEST OVDE

Keine Kommentare: