Seiten

29.01.2010

SAVETI: Bakini saveti i naučni saveti: Kako se prave bebe

Saveti naših baka često deluju naivno i smešno. Ipak, nije na odmet podsetiti se najboljih poza za postizanje trudnoće. Zabavićete se i osvežiti svoj seksualni život.


Ima žena koje kažu da mogu da zatrudne „na pogled". Druge, pak, iako potpuno zdrave, imaju problema da se ostvare u najvažnijoj ulozi života. Ako vi i vaš partner nemate ozbiljnijih zdravstvenih problema - ne bi trebalo da bude teško da ostanete trudne uz nekoliko saveta koje su i naše bake znale i prepričavale. Ako ništa drugo, zabavićete se i možda osvežiti svoju ljubav i seks! Narodnih verovanja nikad dosta.

Konačno, meteorolozi najavljuju i snegom „okupan" februar, a mnogi sociolozi pravi bebi-bum na jesen. Znači, krenite u akciju!

Narodna „kuhinja"
- Ako muškarac pije „koka-kolu" pre seksa - dete će biti muško, a ako pije guste sokiće - dete će biti žensko.
- Ako se ejakulacija desi u pozi u kojoj žena dominira (na primer, kada je žena gore) - rodiće se devojčica, a u obrnutom slučaju - dečak.
- Pre seksa staviti makaze ispod kreveta da bi se rodila devojčica, čekić - da bi se rodio dečak.

Ozbiljniji recepti:

Devojčice: dva dana pre ovulacije
Dečaci: dan ovulacije i prvi dan posle ovulacije
Spermatozoidi koji nose X hromozom (devojčica) su sporiji ali izdržljiviji, a oni koji nose hromozom Y (dečaci) su brzi ali kraćeg veka. Tako da ako je odnos pre ovulacije, spermatozoidi sa hromozomom X bukvalno dočekaju jajnu ćeliju da je oplode (Y su odavno capnuli jer su slabašni). U situaciji odnosa za vreme i neposredno posle ovulacije...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare: