Seiten

30.01.2010

Dragana Todorović Jana: Nisam se uplašila vradžbina"Mislim da sam dobra osoba i da mi zbog toga zlo ne može nauditi", tvrdi popularna folk pevačica.
  Dragana Todorović Jana otkriva da je od malih nogu želela da postane pevačica i srećna je što joj se ostvario taj san. Iako popularna, Jana nije uobražena zvezda, pa je u jednom intervjuu otvoreno priznala da su njeni roditelji prodali traktor i zadužili se kod komšija kako bi joj pomogli da snimi album. Jedna je od najzaposlenijih pevačica na estradi, sa stotinama koncerata održanih širom sveta, ali karijeru ne gradi na skandalima zbog čega je veoma cenjena među kolegama. Kako kaže, nikad nije bila preterano sujeverna, sve dok nije postala majka.

- Pre toga nisam obraćala pažnju na velike svece i prihvatala sam ponude za nastupe u dane koji su obeleženi 'crvenim slovom'. Međutim, valjda majčinstvo promeni osobu, pa sad strepim više za dete nego za sebe i zbog toga izbegavam da radim kad je svetac - otkriva Jana na početku razgovora i dodaje da je pristalica alternativne medicine, naročito kada je u pitanju fitoterapija, jer je veoma efikasna i pri tom neškodljiva. Takođe, veruje u...

CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare: