Seiten

23.01.2010

Teorija zavere: SAD izazvale zemljotres na Haitiju

Venecuelanska državna televizija tvrdi da je Amerika izazvala razorni potres na Haitiju testiranjem talasnog sistema. TV „ViVe" navodi da je to bila samo proba za krajnji cilj - uništenje Irana


Tragedija... U potresu stradalo oko 200.000 ljudi

Razorni zemljotres na Haitiju, jačine 7,3 stepena Rihtera, 12. januara izazvale su Sjedinjene Američke Države svojim eksperimentalnim testiranjima talasnog sistema, objavila je venecuelanska televizija „ViVe". Ta medijska kuća tvrdi da je katastrofa na Haitiju bila samo proba projekta, kojim SAD žele da unište Iran.

Televizijska stanica je navodno došla do izveštaja ruske mornarice, koji je samo citirala u svom programu. Prema navodima tog ruskog izveštaja, eksperimenti, koje su SAD izvele, takođe bi mogli da prouzrokuju razne anomalije u vremenskim prilikama, pa tako i poplave, suše i uragane.

Na internet stranici venecuelanske TV stanice piše i da je američki program HAARP, koji se bavi istraživanjima atmosfere na Aljasci, a često se koristi kao predmet teorija zavere, kriv za zemljotres od 9. januara u Kaliforniji, koji je otvorio velika klizišta. Taj program takođe bi mogao da bude kriv i za 7,8 stepeni jak potres u Kini koji je u maju 2008. odneo čak 90.000 života.

Venecuelanska televizija otišla je i korak dalje u optužbama prema SAD. Takođe, na internet stranici državne televizije „ViVe" istaknuto je i to da je kataklizma na...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare: