Seiten

23.04.2010

SAVETI: Voznjom bicikle do... SUPERKONDICIJE

Bicikl je jeftino prevozno sredstvo koje ne troši benzin i ne zagađuje okolinu. I to nije sve... okretanje pedala je sjajan oblik kardio vežbi koje vas istovremeno čine zdravim i vitkim. Dakle, šta čekate?

Bicikl je za većinu nekada bio jedino sredstvo prevoza, a mnogi ga i danas koriste kao sredstvo za brzo stizanje do željenog odredišta, bez zastoja u saobraćaju. Osim ekonomske i ekološke koristi, vožnja bicikla je odlična rekreacija. Dakle, bilo da ga vozite radi fizičke kondicije, zabave, ili drugih potreba, navodimo vam razloge zbog kojih malo šta može da nadmaši vožnju bicikla.



Univerzalna rekreacija
Za početak, svako može da vozi bicikl - bez obzira na godine života i stepen kondicije. Budući da se radi o aktivnosti manjeg intenziteta, korisna je i za osobe koje imaju problema sa zglobovima i viškom kilograma. Čak i kada je vreme loše, ili ne možete da podnesete vožnju kroz gust gradski saobraćaj, uvek možete da vozite trenažni bicikl u teretani ili kod kuće.

Spining
Mnoge žene neopravdano se plaše da će vožnja bicikla "nabildovati" njihove butine. No, osim ako niste profesionalni biciklista, ne postoji bolja aktivnost za...
 
CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare: