Seiten

23.04.2010

Prostitutka o Riberiju i "saigračima" (sexy slike)

Prostitutka o Riberiju i "saigračima"



Francuski reprezentativac Frank Riberi prošle nedelje je, zajedno sa "nekoliko nepoznatih fudbalera" optužen da je mesecima koristio usluge maloletne prostitutke. Iako je javnost protiv njega, Riberi ima podršku...od te iste prostitutke.

Britanski "Dejli Mejl" objavio je intervju sa Zahiom Dehar (18), prostitutkom koja je zaposlena u bordelu u Francuskoj, koju je nekoliko puta prošle godine angažovao Riberi (27), kao i njegove kolege Karim Benzema (22) i Sidni Govu (30).

"Sve ih volim, svi su me tretirali sa velikim poštovanjem. Oni su me razmazili pažnjom i poklonima. Mislim da je priprećena kazna od tri godine zatvora preterana", rekla je sada punoletna Zahia, koja je priznala da je njen poslovni angažman sa Riberijem trajao nekoliko meseci tokom 2009. godine, kao i da je sa igračem Bajerna proslavila i svoje punoletstvo.

"Riberi, Benzema i Govu su džentlmeni i trebalo bih ostaviti na miru sa optužnicom", otkrila je prostitutka i dodala da joj je Riberi jednom prilikom platio da doleti iz Francuske u Minhen kako bi se videli, kao i da joj je "po viđenju" plaćao 2.000 funti. Jednom prilikom je, piše "Dejli Mejl", za 2.000 spavala sa "svom trojicom".

Deharova je samo jedna od 18 devojka koje je policija ispitivala povodom ovog slučaja. Dok je Riberi pred sudijom priznao seks sa Deharovom, Karim Benzema iz Real Madrida i Sidni Gavu iz Liona su izjavili da "nisu znali da je devojka prostitutka". "Iznenadio sam se kada mi je tražila novac", rekao je navodno Govu.

Dok se pravosuđe ne oglasi povodom podizanja optužnice, Riberi, osim podrške prostitutke, ima podršku i supruge Vahibe koja je prisustvovala polufinalu Lige šampiona, u sredu na minhenskoj Alijanc areni. Francuz je u meču sa Lionom ostavio saigrače na cedilu, jer je još u prvom poluvremenu dobio crveni karton zbog brutalnog starta.

Keine Kommentare: