Seiten

29.03.2010

KNJIGA: 'Budi moj' 2010 - Marisa de los Santos



Autor:
Marisa de los Santos

Izdavač: Laguna (2010)

Broj strana: 406

Format: 13x20 cm

ISBN:
978-86-521-0308-9


Svi imamo tajne. Neke čuvamo da bismo se zaštitili, neke da bismo sačuvali voljene.

U ovom neodoljivom romanu srećemo šarmantnu, promućurnu Korneliju Braun koja u potrazi za novim prijateljstvom otkriva da i u najsrećnijem braku može da se desi nešto neočekivano i ponekad zastrašujuće. Tu je i komšinica Pajper Truit, „veličanstvena kraljica“ čiji kompleks manje vrednosti izbija na površinu njenog nazovi-savršenog života. I Lejk, borbena majka pametnog Deva, koja se preselila u Kornelijin grad kako bi njen sin pohađao školu za talentovane. Sve tri će se uplesti u mrežu poverenja, izdaje i gubitka, koja će ih naterati na razmišljanje i na kraju ih naučiti šta ljudskom biću znači da pripada nekom.

Sa stilom i šarmom, Marisa de los Santos istražuje uspone i padove koji se čarobno spajaju u životu dajući nam prelepu i očaravajuću priču. Ovo je roman o ljubavi, u isto vreme krhkoj, otpornoj i snažnoj. Njen talenat blista, vešto stvarajući enigmatične, složene i primamljive likove sa kojima će čitaoci saosećati.

„Nije bilo lako posle romana Ljubav je ušetala napisati podjednako dobru knjigu, ali je Marisa de los Santos u tome sjajno uspela. Budi moj je prava retkost – roman pun sjajnih likova, koji se čita bez daha, izmamljuje nam suze i raduje čitaoca. Bravo!“ - Džil Lamar, iz izdavačke kuće Barns i Nobl


O autoru:


Marisa de los Santos je prvo počela da piše poeziju. Njena prva zbirka poezije pod nazivom "From The Bones Out" doživela je uspeh. Ali ubrzo je rodila sina Čarlsa. Tri godine kasnije dobila je i malu Anabel. Uz oba deteta nije mogla da piše poeziju i pisala je sve ređe. Ubrzo potom Marisa je počela da smišlja lik za svoju prvu knjigu – to je bila Kornelija Braun u romanu "Ljubav je ušetala". Doktorirala je književnost i kreativno pisanje. Živi sa mužem i decom u Vilmingtonu u državi Delaver u SAD.


Bibliografija:
Ljubav je ušetala

Keine Kommentare: