Seiten

29.03.2010

Film: She's Out of My League 'Ona je previše dobra za mene' (2010)



Žanr:
Komedija / Romansa

Scenario: Sean Anders (Sex Drive, 2008.), John Morris (Sex Drive, 2008.)

Režija: Jim Field Smith

Glavne uloge:
Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller, Mike Vogel, Nate Torrence, Krysten Ritter, Geoff Stults, Lindsay Sloane

Godina proizvodnje: 2010

Zemlja porekla: SAD

Trajanje:
104 min


How can a 10 go for a 5?

Sinopsis:
U filmu She's Out of My League Jay Baruchel igra neupadljivog momka Kirka, koji radi kao obezbeđenje na aerodromu i nema baš mnogo ambicija, osim želje da se pomiri sa bivšom devojkom Marnie (Lindsay Sloane). Spletom okolnosti, Kirk na poslu upoznaje pametnu, privlačnu, uspešnu i šarmantnu devojku Molly (Alice Eve) i, uprkos slabim izgledima da privuče takvu osobu, počne da se zabavlja sa njom. Kirk prosto ne može da poveruje da je devojka poput Molly zainteresovana za nekoga kao što je on. Kirkovo početno uzbuđenje prerasta u paniku, a njegova nesigurnost i saveti porodice i prijatelja prete da unište njihovu vezu. Situacija se dodatno zakomplikuje kada se pojavi i Mollyn savršeni bivši dečko Cam (Geoff Stults), koji je odlučan da se pomiri sa njom. Na kraju, Kirk mora da pronađe način da romansa sa Molly uspe, iako je baš on prvi koji će priznati da je Molly "predobra za njega"...

Rezime: She's Out of My League je na momente zabavan, ali sputavaju ga preterana vulgarnost i fazoni iz crtanih filmova.

IMDB ocena: 6.6/10

Datum svetske premijere: 11. mart 2010. (Australija)
Datum domaće premijere: ?

Trivija:
- Mollyne roditelje glume roditelji Alice Eve iz stvarnog života, Trevor Eve i Sharon Maughan.
- Jay Baruchel i Lindsey Sloane (glumi njegovu bivšu devojku), glumili su zajedno i u TV seriji "The Stones" iz 2004. godine, u kojoj su glumili brata i sestru.


'She's Out of My League' - zvanican Trejler

POGLEDAJ TRAILER OVDE

Keine Kommentare: