Seiten

28.12.2009

SAVETI: Kompletan program za lepotu sa 20, 30, 40, 50

Cilj vam je savršeno jasan - treba da budete doterani i negovani u svim fazama života - pitanje je samo kako. Sledite naše savete kako da se negujete, šminkate, frizirate i hranite.


Korektor za bubuljice je sjajan preparat za devojke koje imaju aknoznu kožu 
  20 - VAŠ PROBLEM SU ŽLEZDE
U ovom životnom dobu koža je glatka i bez bora. Zbog toga je dovoljno da nanesete toniziranu dnevnu kremu. Ona je lakša od tečnog pudera i, uz to, ističe prirodnu boju vaše kože. Osnovni problem su lojne žlezde koje luče prekomernu količinu masti, pa koža sija. Nanesite četkicom puder u prahu, koji će upiti višak masnoće, a crvenilo i bubuljice prekrijte korektorom. Oni koji vole da eksperimentišu, mogu da isprobaju šminku upadljivijih boja (na primer karmin i rumenilo u pink boji, crni kreon ili sedefastu senku), jer sada još uvek nema bora u kojima bi mogli da se skupe naslage šminke. Senke intenzivnijih boja treba nanositi veoma pažljivo.
NEGA: Pošto koža sadrži veliku količinu vode i supstanci koje vezuju vlažnost, ona je zdrava i lepa. Sada je bitna dobra zaštita od UV zraka u bilo koje doba goisne, jer eventualna oštećenja dovode do bržeg starenja kože. Svakodnevnom negom blagim preparatima održava se prirodna pH-vrednost i čuva se prirodni zaštitni omotač.
ISHRANA: Jedite voće i povrće - na dugi rok vas štite od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja.


Na bore između nosa i usta, kao i na podočnjake,
nanesite korektor svetlije boje da biste ublažili linije


30 - DOBILI STE BORE "SMEJALICE
U ovom periodu života na licu se javljaju prve sitne bore - uzroci su smejanje, mrštenje, stres i suva koža. Sada koža više nije tako elastična kao ranije, a ćelijama je umesto 28, potrebno 40 dana da se regenerišu. Treba da koristite podlogu (puder u kamenu), koja koži daje vlažnost i istovremeno ravnomerno pokriva i sakriva podočnjake...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare: