Seiten

27.12.2009

Gde se seksaju poznate cice

VOLE NA PLAŽI, U AVIONU ILI GARAŽI
PEVAČICE I VODITELJKE RETKO GOVORE O SVOJIM EROTSKIM ISKUSTVIMA, ALI KAD PROGOVORE, ONDA TOTALNO RAZBUKTAJU MAŠTU NARODU

Poznate pevačice i voditeljke redovno izbegavaju priče o seksu, ali kad reše da progovore, izazovu reakcije poput onih posle legendarnog filma Severine Vučković.
Naše glavne glumice nerado govore o svojim seksualnim iskustvima i željama, ali ponekad se, na radost nacije, i to desi. Kurir će vam pomoći da ove decembarske dane bar malo učinite vrelijim. Prepustite se čitanju, a ko ne dođe do kraja, biće mu oprošteno. Verovatno je svršio priču pre njenog kraja.

Nek scena prva bude nazvana - Sandra Afrika.
- Ponekad mi se desi da imam sjajan seks ujutro, toliko dobar da ni sama ne mogu da poverujem, ali ipak više volim mrak, nekako mi je misterioznije i romantičnije. Prilično sam maštovita, a i momci s kojima sam u vezi slični su meni. Sećam se da sam bila na moru s dečkom i da smo se jednog dana vozili skuterom. Iskoristili smo priliku i to uradili na mašini u napuštenoj garaži! Bilo je fantastično!
Mmmmm, kako prija leto u ovim zimskim danima, zar ne? Uzbuđenje vas već poput talasa zapljuskuje ispod stomaka? Onda nema boljeg nastavka priče nego u mislima montirati scenario za kojim žudi i Mia Borisavljević.
- Idealno mesto za seks je plaža, jer je najudobnija. Zamislite: šampanjac, intimna večerica, more i izlazak sunca, koji ćete gledati zajedno... I ogroman krevet s baldahinom je dobitna kombinacija.
Atraktivna ..

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare: