Seiten

29.11.2009

Bojana Novakovic igra u hororu „Devil“

NAŠA GLUMICA GRADI USPEŠNU KARIJERU U HOLIVUDU
Bojana igra u hororu „Devil“

Image Hosted by ImageShack.us

Bojana Novaković, mlada glumica srpskog porekla koja je dospela u žižu javnosti nakon uloge u holivudskom filmu „Edge of Darkness“ u kome glumi pored Mela Gibsona, uskoro započinje snimanje novog filma „Devil“. Bojana će se ovoga puta oprobati u horor žanru, a pored nje glavne uloge tumače Džefri Arend, Kris Mesina i Karolin Davernas.

Radnja filma prati grupu običnih radnika koji se slučajno zaglavljuju u liftu jedne poslovne zgrade, da bi nakon nekog vremena shvatili da je među njima prisutan i sam đavo.

Budući da je u kratkom vremenskom roku snimila nekoliko većih projekata u Holivudu, interesovanje za Bojanu Novaković poraslo je i u Australiji, gde živi već dvadeset godina.
– Holivud je mamutski, jedno veliko čudovište, a ja se držim za njegov rep. Otišla sam u Holivud jer sam znala da proboj u taj svet znači veći izbor, a to je baš ono što želim. Ne radi se o tome da zaradim novac i imam puno prijatelja u Holivudu, to je poslednje što želim – izjavila je mlada glumica u intervjuu za list „The Australian“.
Početkom 2010. Bojanu očekuje velika premijera filma „Edge of Darkness“ u kome glumi kćerku Mela Gibsona, te stoga najčešće odgovara na pitanja kako izgleda sarađivati s takvom filmskom legendom.

– On je odličan za saradnju jer poseduje stav i znatiželju jednog deteta i stalno zbija šale – rekla je Novakovićeva.
Pored filmske glume, Bojana je veoma aktivna u pozorištu, te je tako prošle godine u Beogradu režirala predstavu „Fake Porno“ za koju kaže da joj je draža od svih holivudskih uloga.

Keine Kommentare: