Voćne kiseline, enzimi i vitamini iz južnog voća podstiču razmenu materija i ubrzavaju razgradnju masti, koje neće moći tako lako ponovo da se stvore
PRVI DAN
Doručak: Musli s pomorandžom
Pomešajte tri iseckane suve šljive prethodno potopljene u soku od pomorandže, jednu isečenu pomorandžu, jabuku, tri kašike mešanih pahuljica i 100 ml posnog jogurta. Sve pospite susamom i matičnjakom.
Hranljiva vrednost: 10 g masti, 5 g ugljenih hidrata, 379 kcal
Ručak: Piletina sa žalfijomDva mala bataka natrljajte solju, biberom, alevom paprikom i ispecite. Dodajte pola isečenog luka i tri lista žalfije. Prelijte sa 60 ml supe i dve kašike vermuta, pa krčkajte oko 5 minuta. Sklonite s ringle i dodajte isečenu pomorandžu i dve kašike kajmaka.
Hranljiva vrednost: 50 g masti, 9 g ugljenih hidrata, 505 kcal
Užina: Sok od pomorandže
Hranljiva vrednost: 2 g masti, 0 g ugljenih hidrata, 107 kcal
Večera: sendvič sa svežim sirom
Parče ražanog hleba premažite kašičicom svežeg sira i preko stavite šest kriški pomorandže. Uz to popijte čašu mleka.
Hranljiva vrednost: 11 g masti, 8 g ugljenih hidrata, 265 kcal
DRUGI DAN
Doručak: Musli sa citrusima
Pomešajte pomorandžu, grejpfrut...
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen