Seiten

27.10.2009

RIJALITI ŠOU „FARMA“ PRODUŽAVA SE DO NOVE GODINE

RIJALITI ŠOU „FARMA“ PRODUŽAVA SE DO NOVE GODINE
Taktikom do nagrade

Nova gazdarica Maja Nikolić ima velikih problema da zavede red, jer je uspela da tokom ovih mesec i po dana okrene skoro sve žene protiv sebe

Kandidati za nagradu od sto hiljada evra će morati da ostanu na „Farmi“ duže nego što su planirali. Zbog velike gledanosti ovog rijaliti šoua, a prema nezvaničnim informacijama, emitovanje će potrajati do Nove godine.
Kako bi sve bilo uzbudljivije, ubačeni su novi ukućani na imanje. Popularna pevačica Tijana Dapčević upala je među farmere sa zadatkom da pomiri zavađene žene, koje su već danima u stalnom sukobu. Da li je ovaj zadatak pretežak, imaćemo priliku vrlo brzo da se uverimo. Takođe je ubačen i pevač Marko Đurovski, koji je dobio malo lakši zadatak, da se približi nestašnoj Sandri.
Nova gazdarica Maja Nikolić ima velikih problema da zavede red, jer je uspela da tokom ovih mesec i po dana okrene skoro sve žene protiv sebe. Zbog bojkota Cakane, Viktorije i Big Mame, sav rad u kući je pao na pleća Maje, Sandre i Bebi Dol. Zanimljivo je da uprkos neprijateljstvu prema Viktoriji, Maja upravo nju bira za slugu, što je još jedna zanimljiva taktika male svađalice. Drugi sluga je Sale, kome je već dojadilo da, zbog netrpeljivosti među ženama, svi takmičari trpe.

SVE O FARMI 2009 OVDE

Keine Kommentare: