Seiten

18.07.2009

Ceca Raznatovic i Seka Aleksic snimaju duet

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić snimaju duet

Pevačica Seka Aleksić na svoj novi album planira da uvrsti duetsku pesmu sa velikom domaćom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović!!!!!



Seka Aleksić već punom parom sprema novi album koji će se u prodaji naći na jesen u izdanju njene matične izdavačke kuće Grand Production.
I dok ovih dana lagano teku pripreme za ekranizaciju balade “Poslednji Let” sa njenog poslednjeg i još uvek aktuelnog albuma “Kraljica”, Seka predano radi i na novim pesmama i iznenađenjima za publiku, a jedno od najvećih iznenađenja trebala je biti duetska pesma sa jednom ženskom kolegenicom.


Iako su najbliži saradnici obe pevačice informaciju o duetskoj pesmi držali u velikoj tajnosti, kako to obično ide, od publike i javnosti teško je bilo šta sakriti pa je tako procurila i informacija da je kolegenica sa kojom Seka želi duet zapravo najveća domaća zvezda folk muzike - Ceca Ražnatović.


Naime, pevačice su se upoznale pre par godina ali su bliskiji kontakt ostvarile na žurci magazina “Svet” kada su ih organizatori smestili u isti separe. Upravo na toj žurki Seka i Ceca su razmenile brojeve telefona, i od tada su u stalnom telefonskom kontaktu.


- Iako se veoma retko viđaju, što zbog privatnih, što poslovnih obaveza, Seka i Ceca su u odličnim odnosima i u stalnom su telefonskom kontaktu. U jednom od sms prepiski, Seka je predložila Ceci da bi bilo fenomenalno da snime duetsku pesmu, i na njeno iznenađenje, Ceca je...

Vise o temi OVDE!

Keine Kommentare: