Seiten

11.12.2009

HOROSKOP ZVEZDA ZA 2010.

HOROSKOP ZVEZDA ZA 2010.
Godišnji horoskop najslavnije srpkinje - Ceca trudna u 2010?!

Astrolog Dušan Veličković prognozira da će sledeće godine Svetlana Ražnatović ponovo postati majka, da Seku Aleksić očekuje najveći poslovni uspeh i tvrdi da Severina još nije spremna za brak

Dve najveće srpske zvezde Svetlanu Ražnatović i Svetlanu Aleksić očekuje uspešna 2010. godina, tvrdi poznati astrolog Dušan Veličković. Prema njegovim prognozama, Ceca bi sledeće godine mogla ponovo da se ostvari u ulozi majke, dok će Seka sa novim albumom, čija je promocija počela ovih dana, ostvariti najveći uspeh u karijeri. Zvezde savetuju Seku da ne žuri sa udajom. Poznati astrolog tvrdi da popularna hrvatska pevačica Severina nije spremna za brak, i dodaje da njen horoskop kaže da je ona bolja glumica nego pevačica.

Ceca Ražnatović i Vladimir Cvetković

Ceca odavno nije izgledala zadovoljnije i srećnije. Nikad se češće nije pojavljivala u javnosti nego u poslednjih nekoliko meseci. Izgleda srećno, zadovoljno i zaljubljeno jer je konačno našla nekog ko može da joj bude dostojan partner. Vlada je izuzetno dobar momak, intelektualac, obrazovan i lepo izgleda. U karijeri se ostvario pre nego što je upoznao Cecu. Devica je u horoskopu i izuzetno je vredan zbog čega se visoko kotira u Cecinim očima.
Imaju sve predispozicije da budu srećan par i da iduće godine svoju ljubav učvrste Cecinom trudnoćom, a posle bi stvari trebalo da se odvijaju kao u bajci. Njihova veza ima dosta neprijatelja i ometajućih faktora sa kojima će morati da se izbore. Ali, bez obzira na to, oni su stvoreni jedno za drugo. Vlada je u njoj probudio uspavani „nuklearni, emotivni reaktor". Cecu iduće godine čeka mnogo putovanja i velikih poslova u inostranstvu.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Seka je u horoskopu Bik, u kom se rađaju ljudi sa lepim glasom. Predodređena je da bude velika zvezda. Ona je ove godine imala oscilacije, uspone i padove na emotivnom polju. Osećala se kao list na vetru u većem delu godine. U vezi je sa dečkom koji joj je ujedno i telohranitelj, što je uobičajena pojava među svetskim zvezdama. On je Rak, odan i privržen. Ali, ne oseća najbolje u Raku, ima sklonost da preuveliča neki problem i pod velikim je uticajem emocija.
Na prvi pogled planete govore da je ovo najpre bio poslovni odnos. Zbog hirovitosti i velike energije koja traži izlaz, Seka nema mira. Iduće godine najavljuje venčanje, ali ipak mislim da bi bilo dobro da sačeka još malo. Naime, baš 2010. godine će joj se otvoriti mnoge dobre kombinacije zahvaljujući novom albumu. Od posla neće imati vremena da se odmori, mnogo će putovati i sresti puno ljudi, a neko od njih bi ipak mogao da je zaintrigira.

Severina Vučković i Slavko Šajinović

Kao Bik sa Mesecom u Lavu, Seve je osuđena da bude celog života pod reflektorima. Njen horoskop govori da je ona mnogo bolja glumica nego pevačica. Ona se ponekad zanese u ljubavi, ali nikad dovoljno da izgubi glavu. Zapravo, Seve ponekad samu sebe ubedi da je zaljubljena. Konstantnu pretnju za njene ljubavi, a jednog dana i za brak, predstavlja Mars, koji je neprijatelj braka ako je na istom stepenu sa Venerom. Kad se sve pripremi, ugovori i pozovu svatovi, Mars pucne prstima i napravi bum. Sve će se raspršiti kao balon od sapunice ako se Mars obrati Severini sledećim rečima: „Zar sve muškarce ovog sveta da varaš samo sa mužem?! Ne, ti si san miliona homo balkanikusa i ne mogu da ih lišim nade da će te jednog dana dodirnuti. Ako se udaš, njihove nade će umreti".
Seve iduće godine počinje novu životnu etapu - mogla bi čak i da se uda, ali će u svakom slučaju njen umetnički opus biti bogatiji i sadržajniji. Mislim da će prave umetničke vrednosti pokazati tek kad počne da piše. To će biti mnogo bolje nego sve što je do sada radila.

Keine Kommentare: