Seiten

13.12.2009

FARMA: Sve svađe srpskih farmera!

Tuča na seoski način
Sve svađe srpskih farmera!

Tokom tri meseca rijalitija „Farma“ VIP seljaci pokazali milionskoj publici svoja prava lica ne birajući reči kojima će što vulgarnije i primitivnije uvrediti jedni druge.

Tuča Nigora i Nikole 357

Prva žestoka svađa i navodna tuča desila se između Nigora i Nikole Hadži Nikolića. Do sukoba je došlo nakon pijanke, kad su takmičari slavili u „Štala baru“, a Džoni 357 je u jednom trenutku odlučio da ode na spavanje. Međutim, Nigor je rešio da ga malo zafrkava, pa je krenuo za njim u spavaću sobu i sve vreme ga zamajavao kako ovaj ne bi mogao da zaspi, pa je, već besan, Hadžinikolić viknuo na njega, nazvavši ga magarcem! Vidno razdražen, Nigor ga je opsovao, na šta je srpski muzičar skočio, skinuo bubicu i počeo fizički da se obračunava s njim. Prema nekim navodima, pali su i šamari, ali su producenti rijalitija izjavili da fizičkog sukoba nije bilo.

Sandra: Viktorija, ti kriziraš!

Manekenka Sandra Obradović posvađala se s pevačicom Viktorijom, koja ju je, držeći šoljicu koju je plavokosa lepotica oprala, optužila da je nesposobna. „Ovo je i dalje prljavo i masno“, vikala je rokerka na sav glas, dok se Sandra branila rečima: „Beži od mene, ženo, ti opet kriziraš“! Na Viktorijinu stranu u to vreme stale su i ostale fensi seljanke, kojima je manekenka od samog starta bila trn u oku, jer ništa nije radila, već se samo „premeštala s kreveta na krevet“.
Druga svađa Viktorije i Sandre dogodila se nedavno, kad je rokerka prosipala šećer i so po manekenki, koja je vrištala i govorila da ju je ova gađala činijom.
- Viktorija, ti nisi normalna, što si me gađala? Sve je snimljeno, pa će se videti šta si uradila - rekla je Sandra piskavim glasom.

Sale psovao majku Piletu

Neverovatne scene dešavale su se tokom svađe Saleta...

OSTATAK SVADJA CITAJTE OVDE

Keine Kommentare: